Verbeterschap

Verbeterschap; met een compleet team presteer je beter! Bekijk de film op RTL4

Avéro Achmea heeft samen met Comfort aan Huis ‘Verbeterschap’ ontwikkeld. Deze dienst kan worden ingezet bij werknemers die uit balans raken en hierdoor op hun werk minder productief worden of zich vaker ziek melden. Het doel van Verbeterschap is het helpen van deze werknemers om weer in balans te komen en verzuim tegen te gaan.

Regionale zorgnetwerken helpen de overbelaste werknemer
Bij Verbeterschap wordt nagegaan waardoor de overbelasting is ontstaan. En of dit nu met het werk, de persoon zelf en/of de privésituatie te maken heeft, regionale partijen lossen het op. Denk bijvoorbeeld aan thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning, organisatie- of financieel advies. Het doel is om de werknemer zo te ondersteunen dat hij zich zo snel als mogelijk weer op zijn werk kan focussen. Verbeterschap geeft ondernemers een instrument om goed werkgeverschap concreet in te vullen.

Hoe werkt Verbeterschap?
Als een werknemer zich overbelast voelt, ongeacht de oorzaak, kan hij of zijn werkgever de verzekeringsadviseur bellen. Deze schakelt Comfort aan Huis in. Na een intakegesprek wordt er aangegeven hoe er weer balans kan ontstaan. De adviseur geeft aan welke kosten worden vergoed door de verzuim- of collectieve zorgverzekering van Avéro Achmea. Comfort aan Huis zoekt ook naar andere mogelijkheden zoals, bijvoorbeeld vergoedingen op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Een aanvulling op uw collectieve zorgverzekering van Avéro Achmea
Met Verbeterschap ligt de regie in de veilige handen van professionals en kan de zorg (of een andere aanvullende dienst) dankzij het regionale netwerk, dicht bij huis geboden worden. Zo zorgen werkgever, adviseur en verzekeraar samen voor de uit balans geraakte medewerker. Verbeterschap vormt een aanvulling op de collectieve zorgverzekeringen van Avéro Achmea, voor zowel werkgever als ook werknemer. Verbeterschap houdt het team op het werk compleet en helpt de medewerker ook in zijn thuissituatie. Op deze wijze biedt een collectieve zorgverzekering via de werkgever nog meer voordelen.

Wilt u meer informatie over Verbeterschap?
Verbeterschap wordt al door onderstaande 4 kantoren ondersteund. U kunt ook de introductiefilm bekijken.

Op 4 mei heeft het programma LifestyleXperience van RTL4 aandacht besteed aan Verbeterschap. Op zaterdag 10 mei om 15.10 uur wordt dit herhaald op RTL 5. Wilt u ons item nu zien? Klik dan hier